formex aug 2016

Välkommen till La Maison Afrique FAIR TRADE monter B10:41 på Formex, Stockholmsmässan 24-27 augusti 2016.

Hos La Maison Afrique FAIR TRADE finner du funktionellt och tidlöst vackert hantverk med ekologi i fokus. Under augustimässan kommer montern främst att tillägnas vårt stora sortiment väskor handgjorda av naturfibrer: Shopping- och utflyktskorgar, handväskor och axelväskor, kuvertväskor. Därutöver matchande hattsortiment.
Montern finner du – som alltid – i hallområdet för hantverk; CRAFT. Karta som visar monterns placering finner du genom att titta in i La Maison Afrique FAIR TRADE e-monter på Formex hemsida.

Formex trendtema för mässan är ”Nordic me”.
Innebörden av Nordic me beskrivs som, citat: ”Nu är det tid att bli personliga och gå tillbaka till dem vi verkligen är. Att vårda både oss själva och världen runt oss. Att söka, känna och uttrycka oss. Givetvis för att vi mår bra av det, men också för att våra egna val tål att visas upp. Vi hittar välbefinnandet i vårt ursprung och i naturen. Här finns en renhet och hållbarhet som utmanar känslan av en orolig värld. Vi interagerar i den verkliga världen – inte bara på sociala medier – och är noga med våra val. Vi konsumerar medvetet. Idag designar vi vår egen värld och vårt eget välbefinnande.”

Val som vårdar världen. Medvetna val som tål att visas upp. Varor av vackra och rena naturmaterial, från Hållbar produktion. – Välkommen att välja ur La Maison Afrique FAIR TRADE sortiment!

Formex öppettider:
Onsdag 24 augusti 09.30-19.00
Torsdag 25 augusti 09.30-19.00
Fredag 26 augusti 09.30-18.00
Lördag 27 augusti 09.30-17.00